L'hora de la intel·ligència col·lectiva


3 de Novembre

Avui Catalunya està consternada, inclús diria que paralitzada. Com esperant que algú digui què cal fer ara. Cal canviar urgentment el nostre estat emocional.

Quan vam fer possible el Referèndum del 1 d'Octubre cap líder ens va dir com calia protegir les urnes, quines activitats calia organitzar a les escoles el cap de setmana o com es defensava pacíficament un col·legi electoral. Simplement ho vam fer. Només ens va fer falta tenir un objectiu clar i comú: celebrar el referèndum d'independència.

Aquell dia va néixer l'Esperit del 1 d'Octubre que avui, urgentment, cal tornar a invocar.

I tenim l'objectiu: Alliberar els presos polítics, perquè alliberant-los alliberem tot el Poble que creu en la democràcia a Catalunya.

A partir d'aquí, no esperis que ningú et digui què has de fer.
Òmnium i ANC no poden convocar segons quin tipus d'accions perquè implicaria enviar a la presó automàticament el següent de la seva llista.

Però tu i la teva xarxa sí que ho pot fer. Organitza't, posa't en contacte amb la teva associació, el Col·lectiu de Defensa del Referèndum, el club esportiu, la família, els pares de l'escola, els companys de feina i organitzeu la vostra acció: una bicicletada per l'autopista, vagues de zel, enviament de correus electrònics als representants polítics europeus, bloqueig d'edificis, bloqueig de carreteres, de centres comercials, ...

El llistat és infinit, si ens posem tots a pensar en el que podem i sabem fer.

NO ENS ATUREM ARA!


Comments